måndag 1 december 2008

Att besegra Eurabia

Den första bokrecensionen av ”Att besegra Eurabia"

Gates of Vienna har Andrew Ian Dodge publicerat en recension av Fjordmans bok Att besegra Eurabia på Blogger News Network. Här är några utdrag:

Som alla kan förstå från det ganska udda namnet på författaren till boken väljer han att vara anonym i sina artiklar. Det är inte överraskande med tanke på den intolerans vissa muslimer i Europa visar alla som vågar ifrågasätta några av deras motiv ... Jag har följt denna modiga människas skrifter sedan han först dök upp på den europeiska bloggscenen och kan varmt rekommendera hans artiklar.
- - - - - - - - --
Fjordman kan skapa en bild för läsaren av situationen i verkligheten i många europeiska länder, då det gäller deras växande muslimska befolkning och de försök som aktivist-muslimer gör för att förändra karaktären på det europeiska samhället för att passa dem snarare än den "inhemska" befolkningen. Han, liksom Dissident Frogman gör klart för läsaren att icke-muslimska "no-go"-områden inte är något som pressen skapat utan ett faktum i många europeiska länder.

Om du är intresserad av vad som verkligen händer, så rekommenderar jag verkligen denna professionella samling av artiklar. Om du är förtjust i Fjordmans skrifter och vet att de är bra så uppmanar jag Dig att köpa den här boken och ge den till någon som fnyser åt problemets omfattning. Fjordman gör en värdefull tjänst för Europa och resten av världen med sina artiklar. Vi är skyldiga att stödja honom i hans strävanden.

Läs hela recensionen på Blogger News Network.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.