måndag 26 januari 2009

Prins Charles - Storbritanniens blivande kungPrins Charles patologiska intresse för islam

Under senare år har den engelske kronprinsen Charles visat ett patologiskt intresse för islam. Han stöder islam öppet och säger att han läser Koranen dagligen. Många undrar om han i hemlighet har konverterat till islam.

Läs mer på
faithfreedom.org/
danielpipes.org
sunnah.org/
meforum.org/

Det här är en allvarlig fråga som stöds av det faktum att prins Charles och hans religiösa (han är överhuvud för den anglikanska kyrkan) och civila byråkrati helt stödjer islam i såväl ord som handling. Som framgår av ärkebiskopens och den högste domarens (Lord Chief Justice) ganska oansvariga uttalanden.

Ärkebiskopen av Canterbury, Dr Williams, har nyligen gjort bort sig genom att stödja islamiska Sharia samt rättfärdiga islamiska terrorism inklusive 9 / 11,
Läs mer på
groups.yahoo.com/

Lord Phillips av Worth Matravers, Lord Chief Justice, kunde inte definiera begreppet "islamisk Sharia» men har uttalat sig vara för ärkebiskopens totala dumhet i den här frågan.
Läs mer på
danielpipes.org

Drottning Elizabeth II kommer sannolikt snart att abdikera och liksom den romerske kejsaren Konstantin (som gjorde kristendomen till statsreligion), kommer Charles sannolikt att göra islam till en av de officiella religionerna, och snart den enda officiella religionen och den enda intoleranta religionen i det heliga romerska brittiska imperiet .... prins Charles har gjort uttalanden om att han är ”försvarare av alla religioner i världen”, medan Drottning Elizabeth alltid påstått sig vara ”försvarare av endast den kristna tron".

Att ta dessa frågor på allvar betyder att tänka på dem och inte bara nonchalant förkasta dem. Under Konstantins tid togs inte kejsarens förkärlek för den nya tron på allvar av hedningar och rationella filosofer, medan Konstantin som kände på sig att kristendomen skulle vara en bättre tro för åsiktskontroll och politiskt mer användbar för imperiet, gick vidare med ge efter för kristendomen. Läs ovanstående länkar och du finner att de här raderna stämmer in på den brittiska romerske prinsen Charles.

Radio Genève meddelade nyligen att romersk-katolska kyrkan har uttalat sitt stöd för islam, och kronprins Charles, ärkebiskop Williams och nu Lord Chief Justice har börjat upprepa katolska kyrkans uttalanden. I tyska och nederländska skolor är det nödvändigt för alla elever att lära sig om islam, fastän det borde ha varit muslimer som borde lära sig om det mottagande samhället och dess religion. Fransmän och britter är också långsamt på väg mot den medeltida och patologiska islam. Det är en mycket allvarlig sak, religiöst, socialt och politiskt; inte bara för den engelska, utan för den europeiska och hela världens civilisation är det viktigt att motståndet börjar redan idag!

Källa: Rationalist International Bulletin

2 kommentarer:

 1. Som ateist och Humanist har jag svårt för allt som likanr religion. Jag är dock inte dummare än att jag förstår att mitt hemland Sverige, är starkt genomsyrat av den kristna kulturen.

  Jag söker samförstånd med kristna. Visst kan vi ha diskussioner och träta på varandra så som man gjort ett bra tag nu, men i grund och botten måste vi förstå att det är så mycket mera som förenar oss än det är som skiljer oss.

  Det är beklämmande med de förrädare som tror att de har något at vinna genom att flirta med islamofascismen. Vi kan se delar vänstern göra det, och vi kan se en del kristna göra det.

  Man får vara bra okunnig om islam om man tror att man i längden skulle kunna stärka sina respektive positioner som kommunister och kristna, genom att kollaborera med islamofascisterna. Bara ett sekulärt samhälle garanterar religions- och åsiktsfrihet. Ett samhälle styrt enligt islamska lagar gör det garanterat INTE. Det är lika farligt och korkat att förhandla och samarbeta med islamsofascisterna, som det var att göra det med nazisterna. I slutändan kan det då endast finnas en ideologi kvar, och det lär bli den råaste, primitivaste och enklaste som vinner en sådan konflikt. Fascismen är rak och effektiv då det gäller att krossa allt motstånd. När det sedan är gjort kommer den kulturella utvecklingen stagnera och sedan börja gå baklänges.

  Se de islamskt dominerade staterna och fråga er - ser detta bra ut? Är det så ni vill leva? Vad har de åstadkommit i modern tid?

  SvaraRadera
 2. "Nå, det fritar Dumbo (öronen!) från alla misstankar om inblandning i Dianas död för att förhindra att hon gifte sig med en muslim.

  Kommer att tänka på han som gifte sig med hon amerikanskan, Simpson, på 30-talet och som svärmade för nazismen."

  http://vastarvast.blogspot.com/

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.