lördag 21 februari 2009

Dubbelfel för Vänstern i Malmö

- Att socialdemokraterna och vänstern skall hindra Malmös idrottsintresserade att följa tennismatchen mellan Sverige och Israel är skamligt. Självklart kan och skall polisen garantera säkerheten vid tennismatchen. De styrande i Malmö viker sig för hot om våld som inte är acceptabelt i en demokrati.

Det säger Olle Schmidt, europaparlamentariker (FP), med anledning av att fritidsnämnden i Malmö bestämt sig för att Davis Cup matchen Sverige-Israel ska spelas inför tomma läktare.

- Fritidsnämndens beslut kan inte få stå oemotsagt. Kommunstyrelsen måste nu ta sitt ansvar så att Malmös anseende inte försämras ytterligare. Det har varit oroligt på Malmös gator och den judiska minoriteten har känt sig hotad. Manifestationen för fred i Mellanöstern förra söndagen kunde genomföras efter en massiv polisinsats. Samma sak måste ske vad gäller tennismatchen.

- Vi får aldrig vika våldsverkarna. Naturligtvis skulle fritidsnämnden kunnat garantera säkerheten. Istället gör de ansvariga en politisk poäng av att stoppa tennismatchen. Detta är ett mycket allvarligt dubbelfel, avslutar Schmidt.Bild: Möllevångstorget i Malmö

svd sds sds hd sds sds

1 kommentar:

  1. Med de uttalade orden "- Matchen måste kunna spelas på justa villkor. Det är viktigt att skilja på idrott och politik." bevisade Reepalu (kommunalråd i Malmö) att han verkligen är helt sinnessjuk! Heja coca-cola och gaspedalen i botten *ler* /Robin, Malmö

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.