tisdag 25 augusti 2009

Sverige leder våldtäktsstatistiken

Vad säger Sveriges mesta godhetsänglar och dumstrutar om alla de våldtäkter som sker i Sverige.

Någonstans läste jag att en kvinna i Sverige våldtas varje dag. Vad säger feministerna? Hör ni någonsin Gudrun Schyman, Tina Rosenberg , Birgitta Olsson och andra feminister uttala sig om det förfärliga som händer såväl unga flickor som äldre kvinnor. Hur blir livet för dessa kvinnor, särskilt unga flickor som i framtiden skall försöka få en relation till en man? Hör vi någonsin dumstrutarna,godhetsapostlarna och feministerna offentligt beklaga alla dessa våldtäkter? Enligt nyligen publicerad brottstatistik så visar det sig att Sverige är det land i hela Europa som har flest våldtäkter.

Varför får det pågå år efter år dessa våldtäkter? I krig är våldtäkter mycket vanligt men befinner sig Sverige i krig?

Bgf.nu finns en intressant jämförelse mellan Kongo Sverige då det gäller våldtäkter.

Kongo vs Sverige i våldtäktsstatistik
Enligt Sveriges Radio P1 Ekot den 31 juli 2009 har 200.000 kvinnor våldtagits i en väpnad konflikt i Kongo under åren 1996-2009, alltså på 13 år.
I Sverige anmäls ca 5.000 våldtäkter om året, enligt SvD den 27 april 2009. Det skulle bli 65.000 kvinnor våldtagna på 13 år. I Sverige är folkmängden 9 miljoner och i Kongo 62 miljoner. Om Sverige haft en lika stor befolkning som Kongo skulle de i jämförelse bli ca 447.200 kvinnor våldtagna i Sverige på 13 år.


Vidare kan man fråga sig hur stor del som är svenskar respektive europeer och hur många som är kongoleser eller afrikaner.

Läs hela artikeln och också faktabanken om samtliga brott.

Mer att läsa om vad danska tidningar skriver om våldtäkter i Sverige.


Etnisk, kulturell och religiös mångfald är grunden för det samhälle vi bygger.
Nymako Sabuni, integrationsminister

Vad tycker då integrationsminister och tillika jämställdhetsminister Nyamko Sabuni, som lär vara bördig från Kongo, om alla dessa våldtäkter? Hon uppmanas av ledarartiklar att agera mot våldtäkter. Kanske borde hon åka hem och agera mot de vidriga våldtäkter som äger rum i hennes hemland.

Nyamko Sabuni kommenterar Amnestyrapport om våldtäkter.

Mer information om dessa våldtäkter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.