tisdag 25 november 2008

Fjordmans bok om Eurabia har släppts

Fjordmans första bok, Att besegra Eurabia, har släppts och finns tillgänglig för försäljning på lulu.com.

Nedan finns den beskrivning som medföljer boken:

Detta är den första boken av Fjordman. Denna sammanställning av Fjordmans artiklar från webbplatser som Gates of Vienna, Jihad Watch, Atlas Shrugs, The Brussels Journal och Fjordmans egen (nu nedlagda) blogg har uppdaterats och finputsats till att återspegla hans nuvarande åsikter om islamiseringen av Europa. Den ger en djupgående analys av orsakerna och omständigheterna i islamiseringsprocessen, en undersökning land för land och ett optimistiskt avslutande kapitel med förslag för framtiden.

Pamela Geller på Atlas Shrugs skriver: "Den ansedde essäisten, historikern, och ett av de ledande ljusen i antijihad-rörelsen, Fjordman, har släppt sin första bok. Europas mest tillförlitliga vittne och moderne historiker har avslutat en sammanställning av analys och data om islamiseringen av Europa."

Baron Bodissey skriver:

Fjordmans arbete kan inte offentliggöras utom på nätet, som ett virus. Om du uppskattar hans arbete, oavsett om du köper boken, vänligen vidarebefordra länken till lulu.com, inkludera den på din blogg, lägg upp den på de forum du besöker, lämna den i kommentarer, mejla den till dina vänner och delta i alla strategier som finns tillgängliga.

Jag upprepar: det enda sättet som detta kan spridas är viralt, som ett virus.

Det är nästan tre år sedan Fjordman stängde sin blogg och började arbeta på sina böcker, och två och ett halvt år sedan han började publicera essäer på Gates of Vienna, Jihad Watch, Atlas Shrugs, The Brussels Journal och andra webbplatser där hans arbete har varit tillgängligt.

Det är glädjande att se att allt samlats i en volym. Tack, Fjordman.

* * *
Den första bokrecensionen av "Att besegra Eurabia"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.