måndag 13 juli 2009

Både statens och individens suveränitet hotas av EU

Hittills har Internet fungerat med samarbete på gräsrotsnivå och öppna gemenskaper som arbetar fritt tillsammans. Inte ens Microsoft har lyckats monopolisera det. Men nu har totalitära regimer fått upp ögonen. I kampen mot friheten står Europaunionen i förgrunden, tillsammans med Iran och andra Barbaristans. För dem är yttrandefriheten den värsta tänkbara mardrömmen. Liksom sharia-lagen siktar den nya EU-konstitutionen på att ta kontroll över all mänsklig verksamhet, inklusive tänkandet. EU:s allians med den muslimska världen är logisk.
Frågan är inte om, utan när Internet slutar fungera fritt.

"På onsdag träffas EU:s justitieministrar på ett informellt möte i Stockholm för att diskutera riktlinjerna i det så kallade Stockholmsprogrammet," skriver Expressen. "En av huvudpunkterna är det rättsliga samarbetet inom EU - där informationsutbytet länderna emellan ska "förbättras".
Fri tillgång till information om medborgarnas resor, bankaffärer och internetsurfande är några av förslagen."

EU:s konstruktion liknar mer Sovjetunionen än USA. Ingen ska slippa undan, varken människor eller djur. Allt och alla ska bokföras och förses med GPS-sändare. Kontrollapparaten utvidgas för att klara av folkvandringen från länder utanför EU. För att upprätthålla skattetrycket krävs angiveri och övervakning.

Från Simon Espersens blog: Individets suverænitet:

"De socialdemokratiska 'välfärds-staterna' i Europa har avvecklat individens frihet. Beskattningsnivån och de många förbuden och regleringarna tar ifrån medborgarna deras rätt att bestämma över sitt eget liv, rätten att förvärva rättmässig egendom, samt att råda över sin egendom.

Angreppen på individens frihet sker alltså i kraft av massiv konfiskation, som när det specifikt gäller EU-samarbetet används till ett sinnrikt system av ekonomiska överföringar till bland annat jordbruks- och regionalstöd, men också i stigande grad till ständigt flera olika områden, där EU-administratörer och de europeiska politikerna säkrar sig sympatisörer med hjälp av medborgarnas konfiskerade medel.

Vänskap via skattepengar kan också ses på den globala och internationella nivån, där konfiskerade miljardbelopp sänds till ofria länder i Afrika och Asien.

Det är praktiskt taget omöjligt att föra en debatt på EU-nivå om statens roll och individens rättigheter på grund av frånvaron av gemensamma medier, vilket i sin tur beror på de språkliga skillnaderna. Det finns ingen europeisk offentlighet.

Därför är det värt att ta parti för staternas suveränitet, men bara som något underordnat i förhållande till den långt viktigare kampen för att få tillbaka individens förlorade frihet, som de lokala socialdemokratiska 'välfärds-staterna' har avvecklat."

gp gp ex

1 kommentar:

  1. Alltså nu har det gått för långt när det gäller EU och deras idotiska på hit. Att man nu ska få följa enskilda personer vart dom än går va i H..... Jag säger då att dom som står på EU's sida står inte på den svenska folkets sida. Jag tycker att allt detta börjar likan filmen V for Vendetta. Jag skulle vilja höra vad ni politiker har för synpunkt på att folk ska få reda på vad ni gör varje dag, tycker ni värkligen att det är en bra ide att börja likana kina mer och mer? ipred och FRA är väll nog ni har ju redan helften av svensak befolkningen emot er. är det inte dags att göre en förändring och lämna EU och bygga upp sverige på nytt, vi är ett starkt land och kommer alltid att vara det. EU som jag och många andra ser nu är bara en broms kloss för den tekniska utväklingen som vi behöver för att kunna överleva. Ner med EU och låt det brinna.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.