söndag 19 juli 2009

EUSSR

Den före detta sovjetiske Gulagfången Vladimir Bukovsky försöker varna Europas folk för att EU är på väg att bli en polisstat efter sovjetiskt mönster. Europol motsvarar KGB, Europaparlamentet motsvarar Högsta Sovjet, Kommissionen motsvarar Politbyrån.

"Kommissionen har nu 27 medlemmar och Politbyrån hade vanligen 13 eller 15 medlemmar. Bortsett från det är de precis likadana, inte redovisningsskyldiga för någon, inte direktvalda av någon alls. När man ser all denna bisarra aktivitet i Europaunionen med dess 80 000 sidor av föreskrifter, liknar det Gosplan. Vi brukade ha en organisation som planerade allting i ekonomin, till sista muttern och skruven, fem år i förväg. Exakt samma sak händer i EU. När man ser på EU’s korruption är det exakt samma sorts korruption som i Sovjet, den går från toppen till botten snarare än från botten till toppen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.