söndag 20 december 2009

Allas vår svenskfientlige statsminister


Från den flitiga skribenten ISM har följande brev skickats till vår svenskfientlige och islamvänlige statsminister. Med skribentens tilllåtelse publiceras brevet här.


Statsrådsberedningen v g diarieför och meddela dnr tack
Statsminister Fredrik Reinfeldt
Samtliga partiledare i Alliansen


Ämne: Alliansens politik. 1

Som MUF-ordförande jämförde Ni 1994 i Er bok Det sovande folket med en dödlig sjukdom och kallade välfärden för ”2000-talets farligaste och dödligaste epidemi fullt jämförbar med pest, smittkoppor och aids.”

Att döma av den politik Er regering för idag har Ni inte ändrat uppfattning sedan Ni skrev detta! Alliansens politik bygger i stort sett helt på denna bok.

Ordagrant skrev Ni på sid 11 i inledningskapitlet Sovhjärnorna : ”Han dog precis som en lång rad andra unga människor började göra den sommaren i vad som skulle kallas 2000-talets farligaste och dödligaste epidemi fullt jämförbar med pest, smittkoppor och aids. Han dog välfärdsdöden.”

En välvillig tolkning är att det är för att Ni inte vill att vi skall dö ”välfärdsdöden” som Ni och Er regering utförsäkrar svårt sjuka människor och gör andra kännbara nedskärningar i välfärden. Bl.a beskattar Alliansen pensionerna högre än arbete, där Sverige är det enda av 54 länder kartlagda av Världsbanken. Dessutom sänker Alliansen våra redan låga pensioner med 3% fr.o.m den 1 januari 2010. Samtidigt anser Ni att 120 000 kr/mån plus ett månatligt traktamente och familjetillägg på 45 000 kr mm mm för en EU-kommissionär vara rimligt.

Ni och Er regering borde veta hut!

I Alliansens Sverige är det givetvis bättre att undersåtarna dör av utmattning genom att vi tvingas arbeta trots allvarliga sjukdomar och tills vi stupar – ni planerar ju att höja pensionsåldern, eftersom ”vi måste arbeta längre för att garantera fortsatt välfärd.”

Vilken ”välfärd är det som skall garanteras” frågar vi oss. Och svarar: givetvis det politiska frälsets och de nya hedersmedborgarnas dvs det arbetsbefriade och bidragsberoende trasproletariat Ni importerat och fortsätter att importera från Tredje världen.

På sid 12 får vi veta att ”De som lever på bidrag eller är ovilliga att acceptera erbjudna arbeten skall göra detta väl medvetna om att ingen standard garanteras.”

Denna princip har Alliansen dock frångått på åtminstone ett område. Trots gigantiska nedskärningar på alla andra områden fortsätter ni att garantera det stora invandrarkollektivets standard bl a genom det skattefria äldreförsörjningsstöd, som tillfaller alla som är 65 år eller äldre vid ankomsten till Sverige.

Ni skrev vidare: ”Vi vill inte se ett samhälle där folk svälter.” Det är Sveriges 100 000-tals fattiga pensionärer, sjuka och utförsäkrade säkert tacksamma för.

Att höra Er i tid och otid upprepa Ert mantra att ”mitt uppdrag är att förbättra för människor” är ett hån och en skymf.

Avslutningsvis föreslår jag att Ni begrundar den franske 1500-talsfilsofen Michel de Montaignes kloka ord: ”Vid randen av en avgrund finns blott en sak att göra: ta ett steg tillbaka.” Ty det är just till en avgrund Ni och Er regering fört Sverige.
ISM
-------


Du kan ladda ner Fredrik Reinfeldts bok Det sovande folket


Reinfeldts folkhemstal 2009:

”Jag är en typisk svensk, sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte: Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."


Reinfeldts uttalande vid besök i Ronna 2006 efter att svenska flickor blivit hotade och polisstationen beskjutits:

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån".!

Fredrik Reinfeldt apropå halalslakt som djurplågeri:


”Det är mycket märkligt att stora företag inte ser till sitt eget bästa. Här har vi över 400 000 muslimer som lever i Sverige och som rättrogna muslimer vill ha sitt eget halalkött. Det finns ju en efterfrågan och det finns pengar att tjäna men de tas inte tillvara p g a okunskap eller i värsta fall fördomar.”
Rapport 1 september 2008


Demokraturen Sverige

1 kommentar:

  1. Moderaterna, det nya arbetarpartiet, löd parollen. Det skulle väl vara det nya islamistpartiet!

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.