måndag 14 december 2009

Den kommande kraschen - bibehålla de samhällen vita skapat

Att överleva den kommande kraschen - (del 5) Gates of Vienna

Sanningen är att vita skapar bättre samhällen. Inte nog med att andra inte kan skapa vad vi gör, de flesta av dem kan inte ens bibehålla det. Det enda stora undantaget skulle vara nordöstasiater, den enda stora grupp av människor på denna planet förutom européer som kan upprätthålla ett tekniskt sofistikerat samhälle. Om någon ersätter oss som världens ledande civilisation kommer det att vara dessa av den enkla anledningen att de är de enda som har en genetisk intelligens för att matcha våra, och de är inte självmordsbenägna.

Därför att vi skapar attraktiva samhällen vill andra folkslag flytta till våra länder men genom att undantränga oss kommer de successivt att förstöra det som gjorde våra länder önskvärda ställen att bo på i första hand. De både hatar och i hemlighet avundas oss och våra barn lider i onödan av våld och verbala kränkningar på grund av detta. Om vita sätter upp en koloni på planeten Mars, är jag säker på att andra skulle lifta till våra rymdskepp och kräva att vi låter dem komma in. Väl där skulle de inte uppvisa några spår av tacksamhet. Tvärtom skulle de ständigt gnälla och klaga över hur ont och rasistiskt och förtryckande den vite mannen är.

Muslimer skulle kräva respekt för att vi är skyldiga alla våra vetenskapliga och tekniska framsteg till medeltida muslimska lärde och eftersom Mars koloni är den 63: e heligaste platsen i islam. I fall du trodde att den sista meningen var tänkt som ett skämt, tänk om. År 1997 stämde tre arabiska muslimska herrar från Jemen NASA för olaga intrång på Mars, som de hävdade att de ägde eftersom de ärvt planeten från sina förfäder för 3000 år sedan.

Romanförfattaren Virginia Woolf skrev som bekant att kvinnor behöver "ett rum för sig." I det tjugoförsta århundradet är det vita som behöver ”ett rum för sig”, och om vi inte kan ha det i Europa, som är vår vagga, då kan jag inte se var vi kan ha det. Alternativet är att vi upprätthåller en kontinuerlig cykel där vita skapar dynamiska samhällen som körs över av människor oförmögna att upprätthålla dem. Denna cykel kommer till ett slut när vita samhällen i sig själv tar slut. Den enda långsiktigt hållbara lösningen på detta dilemma är fysisk separation. Om du tvingar många olika folkslag att dela samma geografiska plats är konflikten oundviklig. Denna insikt kallades en gång sunt förnuft. Nu är det "hattal”.

Kommer en sådan politik inte fördömas som "hat" och "fascism"? Möjligen, men jag förstår inte varför vi ska bry oss om det. Även vi har rätt att forma vårt öde. Dessutom kan vi alltid använda argument från våra kritiker mot dem. Om vita verkligen är unikt onda och förtryckande, som vissa tycks tro, är det då inte en nådegåva att hålla icke-vita borta från sig? På så sätt behöver de inte bli utsatta för vår rasism, vårt hat och vår islamofobi, men kan behålla sina olika, äkta och färgstarka stamvåld ostört.

En förändring som kunde tänkas äga rum, är att människor av europeiskt ursprung utvecklar en starkare identitet som "vita" på toppen av sin nationella identitet. Jag försökte förklara för en fientlig och nu lyckligtvis misskrediterad amerikansk bloggare för ett tag sedan att begreppet "vita nationalister" är meningslöst i ett europeiskt sammanhang. Kanske går detta i Nordamerika eller Australien där de flesta vita har ett blandat arv men här går det inte. Engelsmän och tyskar ser ganska lika ut, men det har inte hindrat dem från att slakta varandra i miljontal. Dito för de franska och spanska, polackerna och ryssarna etc.

Jag vet inte om det någonsin kommer att bli en "vit" identitet. Kanske är vi bara alltför olika. Vad jag vet är att om en sådan identitet någonsin kommer till stånd kommer det i stor utsträckning ha skapats och påtvingats oss av våra fiender. Jag har sett ett antal oroande videos, filmad av angriparna, av gäng av svarta eller araber som attackerar vad som verkar vara helt slumpmässigt vita. Detta sker från Sverige via Tyskland, Storbritannien och Frankrike till USA. Denna eskalerande våg av anti-vita våld är ett av de minst rapporterade stora nyheterna idag eftersom västerländska mainstream media nästan enhetligt försöker dölja dessa saker.

Vad som slår mig om dessa attacker är att de är baserade på hudfärg, ingen frågar offren om de är rysk-ortodoxa, polska katoliker, ateister engelska, tyska lutheraner eller holländska kalvinister. Dessa distinktioner spelar stor roll för oss - vi har kämpat många blodiga krig på grund av dem - men de verkar inte ha någon betydelse för dem som hatar oss. Om människor känner att de angrips som vita kan de börja försvara sig som sådana också.

Den kommande Västkraschen kommer åtminstone leda till ett ideologiskt-politiskt paradigmskifte och uppkomsten av en ny mytologi för att ersätta den efter andra världskriget "självmordsparadigm" av missförstådd antinazism. I värsta fall kommer bristen på kontinuitet vara så lång och svår att resultatet på den andra sidan blir en helt ny civilisation, den tredje generationen av den europeiska civilisationen, precis vad som kom fram under medeltiden var en annan civilisation än från den grekisk-romerska antiken. Övergången mellan den första och andra generationens europeiska civilisation tog århundraden. Historien går oftast snabbare nu än det gjorde då, men jag misstänker att en sådan övergång kommer dock att ta flera generationer.

Hur en ny civilisation skulle se ut vet jag inte. Medeltida européer använde olika delar av det grekisk-romerska arvet kreativt och lade till nya innovationer på toppen av detta. Generation två av den europeiska civilisationen innehöll i sig aspekter av Generation ett, men innehöll också inslag av skarp brist på sammanhang. Detta kommer förmodligen vara fallet nästa gång också.

Allt detta låter onekligen lite dystert, men jag är sanningsenligt övertygad om att vi har de nödvändiga kulturella och genetiska resurserna att omgruppera oss och pånyttfödas någon gång, även om det är tänkbart att vita i framtiden kommer att härstamma från färre blodslinjer än vi gör idag .

-----Reinfeldts folkhemstal vid moderatstämman 2009
________________________________________
"Jag är en typisk svensk", sa Fredrik Reinfeldt och fortsatte:
"Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat."

"Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån."


Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje den 11 november 2005. Två svenska flickor hade blivit hotade av assyrier-syrianer, det blev kravaller och polisstationen blev beskjuten av dessa människor.

Det sovande folket - bok av Fredrik Reinfeldt

Läs om unga muslimska män uppvuxna i USA och solidariteten mot detta land.

1 kommentar:

  1. mycket kloka ord, men måste säga att Eu-länderna nog är körda. Riv skiten, rensa upp och bygg nytt.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.