onsdag 23 december 2009

Är svenska domare för litet religiösa?

I en debattartikel i ÖstgötaCorrespondenten ställer författarinnan Gerda Antti den frågan och undrar varför Migrationsverkets generaldirektör Dan Eliasson vill ha en imam i sitt etiska råd.

I Corren har vi kunnat läsa om hur omänskliga vi svenskar är och att vi hyser människoförakt, är inbundna och islamofober, skriver hon vidare.

Vi måste utbildas, tycker Jan Hjärpe. Men svenskarna läser tidningar och böcker.

Så här skriver Gerda Antti:

”Det är inte skåningar och frälsningsarmen som är självmordsbombare och som lägger ut vägminor och förbjuder flickor att gå i skolan och slår ihjäl flickor som har haft en pojkvän, det är islamister som bedriver heligt krig. Men så fort något av detta förs på tal får vi höra att detta står inte i Koranen. Men blir man ihjälslagen så blir det inte roligare för att det inte står i Koranen. Det blir gjort i alla fall, och det blir gjort i religionens namn”.

Svensken gillar inte att de kommer hit och vill bestämma hur de ska ha det. Svenskar är inte islamofober, de känner sig överkörda. Hon menar att det är som att bjuda in någon till sitt hem som börjar med att möblera om och de inte gillar dina tavlor m.m.

Vidare skriver hon att vid ett föredrag på Migrationsverket sade Eva Hamberg att en sekulariserad svensk förstår sig inte på religion så där skulle vi lägga ner vapnen.
Litar inte generaldirektör Eliasson på Migrationsverket och domstolarna?

Gerda Antti undrar om det bli här som i Iran, där mullorna styr såväl i moskén som i domstolarna.

Hela artikeln är klart läsvärd och innehåller allt det som gemene man tänker och tycker.

------

Man måste fråga sig varför de stannar i vårt land om de bara finner fel på oss svenskar och våra seder och bruk?


Meningslöst att vara svensk, anser PM Nilsson på Newsmill
Stödja vitboksarbetet?
Postgiro 80 73 30 - 6
(Jan Milld)
”Man kan lura en del av folket hela tiden.
Man kan också lura hela folket en kort tid.
Men man kan inte lura hela folket hela tiden”.

3 kommentarer:

 1. Vi kan inte försvara Väst gentemot muslimsk immigration förrän vi besegrar Politisk Korrekthet. Och vi kan inte besegra PK förrän vi gör oss av med inställningen att alla vita är rasister om de försvarar sin kultur, och att de som inte är vita är offer för rasism så snart de inte får sin vilja igenom.
  "Om man är vit har man ingen som helst rätt att stå upp för sin kultur och traditioner och man kan inte kritisera något som icke-vita gör."
  På så vis har man mycket effektivt tystat alla vita när det gäller kultur och bevarandet av sitt land.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet Gerda!

  Bra skrivet Berit!

  //Signature

  SvaraRadera
 3. Helt riktigt. Så länge dom politiskt korrekta kontrollerar alla makt-organ så kommer dom sätta käppar i hjulen för oss. Dom måste neutraliseras först. Efter det kommer muslim-problemet vara enkelt att lösa.

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.