onsdag 9 december 2009

Den kommande kraschen - vit mans skuld

För en komplett Fjordman blogography, se Fjordman filer. Det finns också en multi-index information här.

Att överleva den kommande kraschen

Som jag har förklarat i min essä The Coming Crash tror jag att vi
måste inse att den nuvarande ideologiska ordningen är bruten och går inte att reda ut. Det kommer förmodligen någon typ av pan-Western ekonomisk och social kollaps inom en inte alltför avlägsen framtid, jag rädd att det är för sent att undvika nu. De människor som stöder den härskande paradigm är alltför mäktiga, och paradigm i sig innehåller så många brister att det inte kan redas ut. Det måste krascha. I stället för att slösa tid och energi på att försöka reda ut vad som inte kan redas ut måste vi förbereda oss så gott vi kan för kommande krasch, och förhoppningsvis gruppera om för att skapa en starkare och friskare kultur efteråt.

Vi är just nu i mitten av en vit ”guldrushskuld”. Om du är en vit västerlänning kanske du inte helt har förstått detta, men jag kan försäkra dig att resten av världen vet det. Tricket är att hålla den vita mannen på defensiven och vagt skyldig hela tiden så att han kan pressas på pengar. Klimatkvoter för koldioxid utgör en tunt förklädd form av global socialism genom FN-stödd omfördelning av rikedomar.

Den senaste vetenskapliga skandalen om falska uppgifter om av människan skapad global uppvärmning är bara toppen på isberget. För närvarande finns så många olika lager av lögner från "jämställdhet" via klimatrelaterade IQ-skillnader att det nästan är omöjligt att behandla dem alla. Hela vårt samhälle har blivit i allt väsentligt en stor lögn. Våra medier, våra skolor och våra politiska ledare upprepar dessa lögner varje dag, de som vågar ifrågasätta dem blir omedelbart utstötta.


Eftersom EU har tvingat igenom EU-konstitutionen / Lissabon-fördraget och i huvudsak avskaffat inte bara folkligt inflytande på EU: s politik, utan upplöst dussintals nationalstater, har den självutnämnda europeiska eliten i praktiken förbjudit alla juridiska invändningar mot dess styre. Det är inte längre möjligt att formellt motsätta sig deras politik inom de reguljära politiska kanalerna.

Med tanke på att samma elit tycks fast besluten att driva hela kontinenten i botten, ger detta alternativ till uppror eller en strukturell kollaps. Jag tror inte vi kommer att se öppet uppror just nu, även om detta skulle förändras om ekonomin försämras ytterligare. Detta innebär att den mest sannolika vägen ut nu är en strukturell kollaps, och jag fruktar att det är precis vad vi kommer att få.
Stödja vitboksarbetet?
Postgiro 80 73 30 - 6
(Jan Milld)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.