tisdag 22 december 2009

Svenska politiker - dra upp huvudet ur sanden

Jan Björklund

Göran Hägglund


Maud OlofssonDetta brev har skickats till Folkpartiet, Sverigedemokraterna Riks, Kristdemokraterna ; Moderaterna-riks ; Centerpartiet,
Cc: Tobias Billstrom Migrationsminister ;Statsminister Fredrik Reinfeldt ;

Per Schlingmann Moderat

Avsändare John Wilthorn

Vakna upp ni som sover!

Hur många partier kommer att försvinna under nästa val kan man undra? Kanske bildas exempelvis något trovärdigt pensionärsparti… eller något parti som sätter svenska folkets välfärd förre importen av kriminella och bidragstagare. Folk som inte vill ta seden hit de tagit sig. Hur blir blockställningen då – då tryckpressarna tystnar och Internet tar över? När den rödskrivande journalistkåren står i arbetslöshetsköer.

Då är åsiktsmonopolets tid förbi. Då duger det inte längre att stämpla de som kritiserar flyktingpolitiken som främlingsfientliga eller rasister. Då gäller det för politikerna att lyssna till saklig kritik – eller att snabbt åka ut i kylan.

Vad kommer att hända i moderaternas starkaste fäste Vellinge? Där har (M) ledningen naivt öppnat portarna för bildandet av något nytt parti…för ni inbillar er väl inte att väljarna i Vellinge på kommando ställer in sig i ledet? Tala om att såga av den gren som bär frukt!

Mvh
John Wilthorn (partipolitiskt fristående)

------------


"Vi måste lämna ett läge när Sverigedemokraterna hela tiden omtalas, till ett läge där de också granskas och ställs till svars”.
Moderaternas partisekreterare Per Schlingman om SCB:s väljarsympatiundersökning, där SD alltså får över fem procent.
ÖstgötaCorrespondenten fredagen den 11 december.


Fråga: hur dum kan en politiker vara?
Svar: Hur dum som helst.

Vad är det SD skall ställas till svars om?

Får ni era insändare och inlägg refuserade. Här är bloggen där ni kan lägga in det som Newsmill inte vill publicera. Det är Jan Milld som har varit förutseende. Så här skriver han:

”Tydligen får det nu genomslag att PM Nilssons finns i redaktionen, att Bonniers är ägare i Newsmill och att man fått kritik på sig för att ge utrymme åt ”rasister” (”rasist” är ju, som alltfler nu vet, envar som kritiserar massinvandringen och det mångkulturella projektet).”

PM Nilsson var tidigare chefredaktör på Expressen.” (Min anm)

Här kan ni läsa vad PM Nilsson tycker om att vara svensk! Meningslöst, menar han. Varför emigrerar inte alla dessa svenskhatare till de länder som de vurmar för?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.