fredag 11 december 2009

Den kommande kraschen - global förvaltning (världsregering)

Att överleva den kommande kraschen- (del 3) Gates of Vienna - Fjordman

Enligt Herman Van Rompuy, den nyinstallerade ordföranden för Europeiska unionen är klimatkonferensen i Köpenhamn ett steg mot en "global förvaltning" av vår planet. Som författare Bat Ye'or har visat och som jag har bekräftat i min egen bok Att besegra Eurabia, samarbetar EU aktivt med islamiska länder att skriva om läroböcker i de europeiska länderna för att göra dem mer "islam-vänliga".

Det är väl dokumenterat att det finns detaljerade långsiktiga planer på att utvidga EU till att omfatta muslimska Nordafrika och Mellanöstern . Detta har offentligt bekräftats av flera högt uppsatta tjänstemän, inklusive den brittiske utrikesministern under 2007. En tidning läckte att EU planerar att importera 50 miljoner (!) fler afrikaner till Europa under de kommande årtiondena, även om urbana samhällen runtom i Västeuropa redan håller på att brytas ned på grund av massinvandring. En högt uppsatt tjänsteman från Tony Blairs Labourregering i Storbritannien bekräftade öppet att de främjat massinvandring för att importera väljare och ändra den etniska sammansättningen i landet. Liknande politik främjas utan tvivel i länder från Tyskland till Australien.

I juni 2009, bara några år efter att en grupp araber dödade tusentals amerikaner i en jihadistattack, sa den förre amerikanske presidenten Bill Clinton till en arabisk amerikansk publik att snart kommer USA inte längre ha en majoritet av personer med ett europeiskt arv. Han ansåg att "detta är en mycket positiv sak." Det var inte första gången som Bill Clinton uttryckt sådana åsikter.

Jens Orback, demokratiminister i den dåvarande socialdemokratiska svenska regeringen, uppgav under en radiodebatt att "Vi måste vara öppna och toleranta mot islam och muslimer, för när vi blir en minoritet kommer de att vara så mot oss." Han tog för givet att infödingarna blir en minoritet i sitt eget land och att de inte har rätt att motsätta sig detta.

Jag skulle kunna tillägga att Sverige inte har någon kolonial historia. Det har inte heller Finland eller Norge, som fick sin självständighet så sent som under nittonhundratalet, men båda länderna tvångsmatas fortfarande med massinvandring av främmande folk. Det "koloniala skuld" -argument som används mot urinvånarna i Storbritannien, Frankrike och andra västeuropeiska länder är bluff. Den verkliga frågan är att vi vita västerlänningar inte skall ha några länder som vi kan kalla våra egna. Våra länder blir jättemångkulturella temaparker för alla andra, som finansieras av hjärntvättade vita skattebetalare.

Otvivelaktigt den ledande akademiska mångkulturalisten i mitt land, professor Thomas Hylland Eriksen vid universitetet i Oslo, som har fått miljoner i statliga medel för sina projekt, har i en intervju sagt att "Det viktigaste målet nu är att bryta ned majoriteten så grundligt att den aldrig kan kallas majoritet igen". Detta är det yttersta målet för Västs mångkulturalister. Gör inga misstag med detta. Självfallet skall denna agenda endast gälla den vita majoriteten i väst. Alla andra länder får behålla sin demografiska profil, endast väst är skyldig att begå självmord.

Läs också FN:s framtidsscenarier och En marxistisk världsregering

Har Sverige en chans att överleva kriget? Se videon

2 kommentarer:

  1. Det här är ett konspiratoriskt led i att skapa det tredje världskriget. Konspiratörerna är jätterika, men vi är jättemånga i Europa.

    Vad vi behöver är en folkresning i världen, och som det ser ut av den information som finns på internet att döma så kommer också folkresningen.

    Ju större den bloggosfären blir, desto större chans har vi!

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.