tisdag 27 oktober 2009

Den fasansfulla sanningen slipper ut

Jack Straw och Tony Blair dolde planerna på massinvandring av politiska skäl.

"Oärliga"

Blair och Straw anklagade för hemlig plan för det mångkulturella England.

Så lyder rubriken på något verkligt skrämmande och som kanske många ì Europa men framför allt i Sverige kanske tänkt och anat någon gång i mångkulturalismens väg.

"Från Ummah Kingdom rapporteras det faktum att Andrew Neath, tidigare rådgivare till Labour, har visat att Blairs regering medvetet dolde en plan för att öppna Storbritanniens gränser för massinvandring för att ändra den brittiska kulturen för alltid."

Vidare står det i artikeln från Daily Mail:
(snabb översättning)

”Det framkom också att:

• Home Office minister Barbara Roche, som banat väg för öppna dörrens politik, ville återupprätta Labours rykte efter att ha blivit attackerad av vänstern för att fördöma tiggeri av invandrare som "avskyvärt".

• På tjänstemannanivå var Jonathan Portes, som skrev invandring rapport , talskrivare till Gordon Brown och är nu en högt uppsatt medhjälpare till kabinettssekreterare Sir Gus O'Donnell.

• Höga Labourledamöter beslöt att brännmärka Tory´s ledare William Hague och Michael Howard som rasister för att avskräcka dem från att kritisera det hemliga initiativet.

Mr Neather sade att det fanns ett "drivande politiskt syfte" bakom Labours beslut att släppa in hundratusentals invandrare för att fylla luckor på arbetsmarknaden.
Han sa att denna inställning förebådades av en rapport från Blairs Performance and Innovation Unit (Genomförande och nyskapande) (PIU)( tankesmedja, som menade att folk skulle tjäna på fler invandrare.

Mr Neather hävdade att tidigare opublicerade versioner av rapporten klargjorde att ett mål var att göra Storbritannien mer mångkulturellt av politiska skäl.

-Jag minns att jag gick ifrån en del diskussioner med en tydlig känsla av att den var avsedd - även om detta inte var dess huvudsakliga syfte - att ”gnida Högern näsa i mångfald” och göra deras argument inaktuella, sa han.

Läs vad man skriver på Antijihad och ett par kommentarer på Document.

...

År 1968 varnade den brittiske politikern Enoch Powell om vad som i framtiden skulle ske med Storbritannien om denna invandring fortsatte. Han hade civilkurage, lyssnade på folket och gick sin egen väg.

Hans berömda tal Rivers of Blood finns översatt och är väl värt att läsas mer än en gång.
Så här började talet:
”Den främsta uppgiften för statsmannaskap är att förhindra sådant ont som går att förhindra. I försöken att göra så stöter man på hinder som är djupt rotade i den mänskliga naturen. Det onda märks inte förrän det har visat sig, och i varje dess steg finns rum för dispyter huruvida det är verkligt eller imaginärt.”

Så här slutade talet:
När jag ser framåt fylls jag av förutsägelser; som romarna tycker jag mig se en "Tiberfloden skummande av blod". Detta tragiska och motspänstigt förnimbara som vi åser med skräck på den andra sidan Atlanten men som där är invävd i historien och statens själva existens, kommer till oss här av vår egen vilja och vår egen försummelse. Verkligen, det är här. I numerära termer, det kommer att vara av amerikanska proportioner långt innan slutet av detta århundrade.

Endast resolut och brådskande handling kommer att avvärja det. Huruvida det kommer att bli allmänhetens vilja att kräva det, vet jag ej. Vad jag vet är att se det, men inte tala om det, skulle vara ett stort förräderi.

Detta tal blev slutet på Enoch Powells karriär.
Den som inte har varit socialist innan 40 års ålder har inget hjärta - den som är socialist efter 40 år har ingen hjärna.
Winston Churchill (1874-1965)
Churchill om Islam - Från "The River War"
”… den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom den antika Roms civilisation en gång föll.”

"Hur förfärliga är inte de förbannelser som anfäktar muhammedanismens anhängare! Förutom det fanatiska raseri, som är lika farligt i en man som rabies är i en hund, finns den där förskräckliga fatala likgiltigheten. Effekterna är synliga i många länder. Slösaktiga vanor, slarvigt jordbrukssystem, tröga handelsmetoder, och osäkert ägande finns överallt där profetens anhängare regerar eller finns. En degenererad sensualism berövar detta liv dess behag och förfining; och nästa liv dess värdighet och helighet. Det faktum att enligt muhammedansk lag måste varje kvinna tillhöra en man som hans absoluta egendom - antingen som ett barn, en fru, eller en konkubin - kommer att försena den slutliga utrotningen av slaveri tills dess islam har upphört att spela en ansenlig roll bland män.

Enskilda muslimer kan visa fantastiska egenskaper. Tusentals blir drottningens tappra och lojala soldater; alla vet hur de ska dö; men religionen förlamar den sociala utvecklingen för dem som följer den. Ingen starkare bakåtsträvande kraft finns i världen. Långt ifrån att vara döende, är muhammedanismen en militant missionerande tro. Den redan har spridit sig över hela Centralafrika, och i dess spår uppstår orädda krigare; och vore det inte för att kristendomen skyddades i vetenskapens starka armar - den vetenskap mot vilken den förgäves kämpat - så hade kanske Europas moderna civilisation fallit, på samma sätt som civilisationen i det antika Rom."


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.