tisdag 20 oktober 2009

Svininfluensan som följetongTre av tio i riksdagen vill inte ha vaccin


”Sju av tio av riksdagens ledamöter tänker vaccinera sig mot svininfluensan, visar DN:s rundringning. Mest skeptiska är vänsterpartisterna, medan kristdemokraterna helt tycks gå på sin folkhälsoministers linje.”

Massvaccineringen har påbörjats och nu uppmanas svenska folket att vaccinera sig. Men det går inte så bra. Många svarar vid intervjuer att de är fullt friska och tänker inte vaccinera sig. Även våra folkvalda tvekar och anser sig vara friska och vill inte ha någon vaccinering.

En riksdagsman tycker att informationen kring svininfluensan varit dålig och uttrycker sig sålunda:

”Det är inte så himla kul att vaccinera sig, så jag tycker man ska vara försiktig. Jag tycker inte jag fått tillräcklig information för att kunna ta ställning. Jag förstår att folk är tveksamma.”

Sydsvenskan finns samlad information om allt som skrivits om svininfluensan.

1 kommentar:

  1. Skandaløs Desinformation Om Influenzaen Fra Den Korrupte Svinesti

    I Tyskland udfolder der sig en skandale: Regeringen og her (tysk) har til sig selv og de ansatte i ministerierne bestilt Baxter's Cevalpan uden squalen og thiomersal. Denne "luksus"-vaccine skal også gives til lægerne på Paul Ehrlich Instituttet, der har kørt en propagandakampagne for GSK's Pandemrix med squalen og thiomersal, som skal gives til den brede tyske befolkning! Også det tyske Forbundsværn har bestilt "luksus"-vaccinen uden squalen og thiomersal!

    http://euro-med.dk/?p=11313

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.