söndag 4 oktober 2009

EU:s grundlag (Lissabonfördraget) - slutet på nationerna i Europa?

Så har då irländarna sagt ja tilll EU:s grundlag (Lissabonfördraget).

Det är förödande för Sverige som nation i Europa och är slutet för nationernas bevarande i Europa. Superstaten Europa bildas.

Den gemensamma nämnaren är att tona ned den nationella nivån och försöka komma bort från nationalstaterna.

Detta blir fallet efter en framgångsrik propaganda från ja-sidan. Ja-sidans argument var jobben och investeringarna. Ett ja leder per automatik till flera jobb.

Som svensk kan man komma ihåg argumenten då Ingvar Carlsson från att ha varit motståndare till EU gjorde en helomvändning och blev positiv. Anledningen till detta var enligt Ingvar Carlsson att han ansåg att Sverige kunde bidrag med att visa på den fina arbetsmarknadspolitik socialdemokraterna förde. Vi skulle med andra ord påverka den stora arbetslösheten som fanns redan då ute i EU-länderna. Blev det så? Sverige har den högsta arbetslösheten bland EU-länderna.

Det som kan stoppa utvecklingen av Europas Förenta Stater är Tjeckiens president Vaclav Klaus. Han är mycket kritisk och ifrågasätter en hel del i Lissabonfördraget.

Vaclav Klaus är en statsman med stor integritet och intelligens.

Så här skriver han:
"Vaclav Klaus:
Jag fruktar att försöken att snabba på och fördjupa integrationen i Europa samt att förflytta besluten över medborgarnas liv till den europeiska nivån kan få den effekten att dessa strävanden förstör allting som uppnåtts i Europa det senaste halva århundradet.”

Vaclav Klaus rättar inte in sig i ledet och han blir ett stort problem framgick det i en artikel i DN i februari 2009.

Snabbguide till Lissabonfördraget.

Hela texten till Lissabonfördraget.

Derk-Jan Eppink, holländare, journalist och tidigare verksam inom EU-byråkratin, utkom 2007 med en bok som han kallade ”Life of a European Mandarin. Boken avslöjade EU:s dolda agenda, avskaffandet av nationerna i Europa, den kristna religionens borttynande m.m. Derk-Jan Eppink, holländare, journalist och tidigare verksam inom EU-byråkratin, utkom 2007 med en bok som han kallade ”Life of a European Mandarin.SNART BÖRJAR HUGGSEXAN

Om Lissabonfördraget träder i kraft får EU en president och en EU-utrikesminister. Tony Blair som har föreslagits till och från är synnerligen aktuell nu som president och
Carl Bildt har förts fram som tänkbar utrikesminister.

Jokern i leken är Tjeckiens president Vaclav Klaus, som inte skrivit på fördraget i väntan på ett domstolsbesked. Detta kan dröja månader efter ett irländskt ja. Även EU-parlamentet har ett ord i laget. De folkvalda ska fråga ut och godkänna nya kommissionen. År 2005 lyckades de peta två kandidater.Man kan lura en del av folket hela tiden.
Man kan också lura hela folket en kort tid.
Men man kan inte lura hela folket hela tiden”.

2 kommentarer:

 1. Vad Lissabon-traktaten handlar om:

  Javier Solana og. José Barroso siger, at de har brug for Lissabon Traktaten for at føre krige uden for Europa i den hensigt at påtvinge folk, der ikke ønsker det, deres verdensorden.

  Mr. Barroso kalder Lissabon Traktaten Udvidelsestraktaten (Tyrkiet, f.eks, Middelhavsunionen for at genskabe det Romerske Imperium).

  Den Europæiske Økonomiske og Sociale Komitté siger, at den behøver Lissabon Traktaten for at lave deres politik om uindskrænket indvandring og “integration” af illegale flygtninge.

  Professor Karl Albert Schachtschneider (tysk), som var forfatter til den nedstemte protest mod Lissabon Traktaten hos den Tyske Forfatningsdomstol i Karlsruhe, har demonstreret, at the Lissabon Traktaten genindfører dødsstraffen i Europa.

  http://euro-med.dk/?p=10939

  SvaraRadera
 2. Support Vaclav Klaus! Stop the Lisbon Treaty!

  http://supportvaclavklaus.wordpress.com/

  http://www.petitiononline.com/sptklaus/petition.html

  http://www.facebook.com/group.php?gid=144395234460

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.