onsdag 7 oktober 2009

Svininfluensan - vad skall man tro?

VACCINERING STYRS AV HEMLIGT AVTAL.
Svd – Brännpunkt

Fyra läkare har skrivit en intressant artikel om svininfluensan och ifrågasätter en hel del, bl.a. huruvida det är ett klokt beslut att Sverige har köpt 18 miljoner doser svininfluensavaccin trots att vaccineringen ur medicinsk synvinkel kan ifrågasättas.

De menar att den nya influensan ger ett lindrigare sjukdomsförlopp med färre dödsfall än den influensa som årligen återkommer.

Citat:
Vi tror att det finns andra, hittills icke redovisade, orsaker till att myndigheterna så kraftfullt pläderar för massvaccinering.


Så här skriver Leif Arnold, frilansande journalist, som har anmält ansvariga myndighetspersoner till Justitiekanslern.

De anmälda är statligt anställda tjänstemän och politiker vars skyldighet är att agera i sådan väg så att man säkerställer hälsan för den svenska populationen. Det finns grund att tro att de anmälda missbrukar sin makt och använder på ett
olämpligt sätt sin position i gagn för Pharmacia företag och andra intressen.

5. Svininfluensan (den nya influensan) har inte (för
tillfället) vad som krävs för att bli ett farligt
pandemiskt virus.
a. Notera att! Ett vaccin kan förändra viruset till ett
”våldsamt” virus. ” sid 35


Vaccinationsfaran kan man bl.a. läsa om de biverkningar som kan uppstå. Sjukvårdspersonal uttalar sig om de negativa biverkningarna.

På Svd.se kan du läsa samtliga artiklar som Inger Atterstam skrivit om svininfluensan. Sökord: svininfluensa.

Det finns fler intressanta hemsidor att gå in på och själv bilda sig en uppfattning.


Stöd Vaclav Klaus: Stoppa Lissabonfördraget!

2 kommentarer:

  1. "Vi tror att det finns andra, hittills icke redovisade, orsaker till att myndigheterna så kraftfullt pläderar för massvaccinering."


    Att operera in chip på människor ingår i strategin. Nu finns det sådana med inbyggd antenn. Massinjektion av chip under huden på oss alla anses vara det enda sättet att påvisa spridning av pandemier. Svepskäl?

    http://everykindapeople.blogspot.com/2009/10/du-fagra-nya-varld.html

    SvaraRadera
  2. Egentligen enligt Uppenbarelseboken så skall man ju ta emot Odjurets Märke frivilligt. Förvisso kanske man gör det ändå om man gör en riktigt fri tolkning av det hela men jag tycker ändå att man åsidosätter frivilligheten om man lurar folk att ta den med falska förespeglingar.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.