söndag 4 oktober 2009

Eliten vred om armen på irländarna

Irland sa ja. Men Lissabonfördraget är inte i hamn. Tjeckiens president Vaclav Klaus och den brittiske Toryledaren David Cameron kan ännu stoppa avtalet.

"Därför skulle jag vilja uppmana alla att maila Václav Klaus direkt, och berätta att ni hoppas att han går till historieböckerna genom att vägra skriva under avtalet, tills dess att de konservativa i England tar makten och en gång för alla slänger Lissabonfördraget på soptippen. Genom att visa ditt stöd för Klaus kan det ge honom stödet och motivationen som krävs för att ensamt göra det hedervärda och inte skriva under detta avtal."

Kent Ekeroth

dn dn sds sds svd

1 kommentar:

  1. Den 10 oktober planeras runt om i Sverige olika demonstrationer mot FRA-lagen, Stockholmsprogrammet, Datalagringsdirektivet och övervakning i allmänhet.

    Då dessa lagar är en produkt av EU politik, tex infördes Datalagringsdirektivet på direkt order av EU-kommissionen enligt direktivet om Massdatalagring så är dom oskiljbara från EU politiken. Därför bör även alla EU motståndare samlas vid dessa demonstrationer för demonstration mot EU och dess bristande demokrati. Eftersom detta är vad som resulterade i dessa lagar från början och även nu det omstridda Lissabonförslaget, vilket i all effekt och mening är precis detsamma som den nedröstade EU-konstitutionen, bara denna gång genomdrivet med tvång och utpressning.


    Demonstrera mot EU's bristande demokrati och övervakningssamhälle. Demonstrera den 10oktober.


    Kopiera detta medellande och sprid vidare.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.