onsdag 16 december 2009

Sverige åt alla utom svenskarna

Risk för akut brist på arbetskraft

Olle Wästberg, Svenska institutet och tidigare chefredaktör på Expressen, skriver i SvD att det är risk för akut brist på arbetskraft och utan invandrare kommer vi inte att klara välfärden. Han skriver också att ” Under de närmaste tio åren kommer den svenskfödda befolkningen i arbetsför ålder att minska med 100000 personer”.

Vidare skriver han att den höga arbetslösheten i Sverige nu får inte stoppa kampanjen att få in fler invandrare till Sverige.

Man måste läsa hela artikeln för att förstå att Olle Wästberg är ännu ett redskap för de svenskfientliga krafterna i Sverige. Han är dessutom folkpartist. Blunda och tänk på Bengt Westerberg, världsförbättraren och godhetsaposteln framför andra. Välbetald generaldirektör för Röda Korset.

Jag har bara en bön: Gud bevare oss för folkpartister.

Läs kommentarerna till artikeln. Här är två st.

”Självklart är denna artikel ett beställningsverk från den politiska maffian. Om det nu vore så att arbetsdkraftinvandringen var till för bristyrken så vore det bra. Men så är inte fallet det "importeras städare,pizzabagare osv osv. Vad säger Olle Wästberg om den anhörighetsinvandringen av lågutbildade personer som numer uppgår till nästan 100.000 personer per år? Vad säger du Olle om denna utbildninsgreserv som vi "importerar" varje år? Vad kommer dessa att bidra med till Sverige och vår ekonomi”

”Håller med om att Olle W vore en värdig vinnare i nobelpris om det fanns ett i kategorin idioti.”

Ungdomsarbetslösheten i Sverige är bland den högsta i Europa.


Tyvärr är bilden dålig men klickar man på den så får man den i större format.

Hur länge till skall det dröja innan svenskarna förstår att vi kommer att bli mer och mer satta på undantag i vårt eget land. Sverige är den enda plats som vi svenskar kan säga är vår plats på jorden och detta skall inga ta ifrån oss.
Kanske kommer det en dag snart då våra politiker skall förstå vreden som finns hos människorna.

Här några citat från demokratbloggen.

”Den svenska kulturen kommer att gå under på grund av er!

Den svenska landsbygden kommer att bytas ut mot åsnor och getter på grund av er!

Våra svenska kvinnor kommer att skändas och torteras på grund av er!

Våra barn kommer att omvandlas till barbarer på grund av er!”


Då det gäller cirkusen i Köpenhamn, d.v.s. klimatmötet skall ni lyssna på Lord Monckton, då han samtalar med några förståsigpåare från Greenpeace. Han sätter dem på det hala. Njutbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.