torsdag 3 september 2009

EU:s finansministrar besöker Eurabias huvudstad Bryssel


EU:s finansministrar träffades i går i Bryssel och det vore intressant att veta vad de kom överens om. Det får vi veta snart. Kanske handlar det mest om hur man på bästa sätt skall klå EU:s skattebetalare på mer pengar för den invasion av muslimer som väntas de kommande åren.

Så här skriver Thomas Landen om vad han kallar en Eurabian Safari.

Då det blir tid över kanske ministrarna kan besöka troende i den övervägande muslimska stadsdelen Molenbeek.

Icke-muslimska poliser som patrullerar gatorna i Molenbeek i kokheta bilar, får inte heller äta eller dricka. Liksom varje år tidigare under Ramadan, har de fått veta av sin överordnade, Philippe Moureaux, den socialistiska borgmästaren i Molenbeek, att de måste respektera muslimska vanor och att inte "provocera" muslimer genom att bryta mot islamiska begränsningar under Ramadan.

I själva verket tillämpas redan islamiska eller sharialagar - för alla - i de muslimska områdena i Bryssel..... Läs mer om de spännande områdena i Bryssel.

I Sverige har vi också muslimska områden. Glöm inte att göra en kulturberikande resa till Rosengård under semestern! Det gäller att passa på då det inte brinner där. Kanske bör man fråga brandkåren om de har någon uppfattning om när nästa brand skall ske!

Inom femtio år kommer europeerna att vara i minoritet i sina egna länder. Då blir de turistattraktioner möjligen eller...!

Det finns anledning att återigen erinra om vad Winston Churchill skrev redan 1899.

Från Östra Ölands fri horisont hämtas detta:

Churchill om Islam - Från "The River War"
den moderna europeiska civilisationen kommer att falla, såsom den antika Roms civilisation en gång föll.

Hur förfärlig är inte inriktningen som muhammedanismen lägger ut för sina tillbedjare! Förutom fanatismen, vilken är lika farlig för en man som rabies är för en hund, är det den skrämmande handlingsförlamningen inför ett oundvikligt öde.
Effekten är uppenbar i många länder. Slösaktiga vanor, långsamma och efterblivna jordbrukssystem, tröga metoder för handel och kommers, samt osäkerhet rörande ägande och egendom förekommer varhelst tillbedjarna av Profetens principer får gälla.

En degenererad sensualism förtar livet på sin ödmjukhet och förfining; därefter på dess värdighet och okränkbarhet. Faktum är att den muhammedanska lagen säger att varje kvinna måste tillhöra mannen som hans absoluta ägodel – eller som barn, hustru eller älskarinna – vilket måste fördröja utplånandet av slaveriet till dess att tron på Islam har förintats som ett gigantiskt maktmedel för den muslimska mannen.

Föredömliga kvalitéer kan dock förekomma bland enstaka muslimer. Tusentals blev modiga och lojala soldater under den engelska drottningen; alla visste hur de skulle dö; men påverkan från den muslimska religionen paralyserade den sociala utvecklingen hos de som följde den.

Ingen mera bakåtsträvande kraft förekommer i världen såsom Islam. Långt från att vara utdöende, är denna tro militaristisk, hierarkisk och en övertygelse för nyvunna anhängare.

Den muslimska tron har redan spridit sig ut över Centralafrika, frambringande orädda krigare för varje steg; och var det inte för att den kristna civilisationen var skyddad inom det moderna Europa, skulle den falla såsom det antika Roms civilisation en gång föll.


Churchill var en klok politiker.


dn svd ex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.