söndag 13 september 2009

Vägen bär utför för de etniska svenskarna

Det är inte bara Folkpartiet som vill spendera pengar på nyanlända flyktingar utan Alliansen är överens.
Centern är också villigt att spendera pengar på flyktingarna som snabbt blir invandrare i den allmänna terminologin, då de väl kommit hit.

Citat från SvD lördag 12 september 2009-09-13

Vi har inte sett några skandalrubriker om detta.

Leif Pagrotsky, S,
om att näringsdepartementet
renoverat sina lokaler för 700 miljoner
samtidigt som regeringen säger nej till att renovera
Nationalmuseum för 775 miljoner.


Vem är näringsminister i Sverige? Jo, Maud Olofsson.
KOM IHÅG hennes uttalande:
- Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var människor som kom utifrån.


Ur Bondeförbundets partiprogram 1933

Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkandet av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.


I det politiska programmet idealiserades den svenska bondeklassen som man ansåg var en källa både till det förflutna och till framtidens modernisering. År 1959 bytte man namn till Centerpartiet.

Maud Olofsson och hennes parti har hamnat långt bort från sina rötter. Med den nedlåtande och obehagliga uppfattning hon har om det svenska folket så känns det som om inte bara landsbygden i Sverige är förlorad utan hela vår nation. Med sådana politiker som vänner behöver svenska folket inga fiender.

Våra svenskfientliga politiker stakar ut vägen för det svenska folket.

3 kommentarer:

 1. Tja, Bondeförbundets uttalande 1933 var ingen höjdare. Men 1933 var även året då Bondeförbundet började samarbeta med Socialdemokraterna som även de var påverkade av tidsandan.

  Att i våra dagar tala om "mindervärdiga utländska raselement" skulle vara att skjuta myggor med kanon när det finns betydligt vettigare argument mot massinvandringen. Det främsta är Sveriges rätt att välja vilka som som ska få flytta hit. Det är att se om sitt hus, ungefär som att man inte behöver släppa in vem som helst i sitt hem.

  Bondeförbundet/Centerpartiet har svängt 180 grader. Överdriven rädsla för att bli kallad rasist och främlingsfientig är inte heller bra. Inbillar man sig att världen skulle bli bättre om man släpper in någon miljon av världens 6500 miljoner? Enda resultatet blir att Sverige fördärvas.

  SvaraRadera
 2. En orsak till att jag reagerar på Bondeförbundets uttalande är förstås att de bland annat syftade på judarna, och att judarna inte var "mindervärdiga" utan tvärtom mycket framgångsrika i affärer, hantverk och vetenskap. Den svenska inställningen påminde om tyskarnas.

  På den tiden var tyskarna världens mest kultiverade folk med de bästa universiteten osv. drabbades således av avundsjuka över att det fanns ett folk som ännu smartare.

  SvaraRadera
 3. OBS, mina kommentarer innebär ingen kritik mot inlägget. Tvärtom tog ju Gerda med citatet är för att visa på den oerhörda falskhet som finns hos våra politiker, ingen nämnd och ingen glömd..

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.