måndag 7 september 2009

På marsch mot Eurabia

Så lyder rubriken på en intressant artikel från den 6 januari 2009 i Samtiden.

Det är en intressant artikel och för den som ifrågasätter och kallar de som skriver om Eurabia för konspirationsteoretiker föreslår jag att man läser denna artikel och en del andra artiklar på denna hemsida.

Oriana Fallaci, numera bortgången journalist, har skrivit en hel del om Eurabia – d.v.s. den utbredning av islam som skedde då hon levde och fortfarande sker men som skrivs om som främjande av arabisk kultur.

Oriana var en lysande journalist och vågade skriva om det som andra journalister tiger om.

Det finns en hel del att läsa om denna fascinerande kvinna. Hon gav ut flera böcker om invandringen av muslimer till Europa men tyvärr så finns ingen av dem översatta till svenska.

I den sista boken skriver hon om ett intressant tal som hölls inför FN:s generalförsamling 1974. Den algeriske presidenten Hourari Boumdienne uttalade utan några omskrivningar.

En dag kommer miljontals män att lämna den södra hemisfären för att ta sig till den nordliga. Men inte som vänner. De kommer att komma som erövrare och de kommer att erövra era länder genom att uppfylla dem med sina egna barn. Segern skall komma genom deras kvinnors livmödrar.

1 kommentar:

  1. Läste i julinumret av Newsweek att majoriteten av muslimer i Frankrike och Tyskland trodde att muslimer var lojala med landet. Det är så man ska fråga om man vill ha det svar man vill ha, nämligen att Eurabia inte är något hot.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.