fredag 6 november 2009

Den nya världsordningen - FN:s klimatkonferens i Köpenhamn

Kommunistisk världsregering och global enhetsreligion utan Gud

Det handlar om att komma överens om ett ramverk för en världsregering som FN: s generalsekreterare tydligt säger.

"Sammanfattning: FN: s klimatkonferens i Köpenhamn den 7 till 13 december är bara en låtsaslek i klimat frågan, även om EU överväger att införa CO2 skatter utöver farsen ang. CO2-utsläppsrätter på London Climate Exchange (ECX ).

.. ". Västerlänningar måste bli vegetarianer, säger Lord Stern, tidigare chefsekonom för Världsbanken och socialist. För efter Köpenhamn, blir kött så dyrt att det inte kan köpas. Orsak: Djur släpper ut för mycket metan! Och det är det nya evangeliet från Al Gore, som säger att CO2 är bara ansvarig för 40% av den globala uppvärmningen - mycket till förtret för skattehungriga globalister.

Läs mer på Euro-med

1 kommentar:

  1. Jag tillhär den lilla skara som sökte alla fakta som fanns att få inför Sveriges EU-val. Jag besökte ett EU-kontor där en ung man från Bryssel skulle hjälpa till att förklara vad ett medlemsskap skulle innebära. När vi gått igenom de 20 frågor jag ville ha svar på, sade jag: "-Hur kan du jobba för ett sådant samhälle?" Svaret plågar mig fortfarande:
    "-Detta är vara början, vi kommer inte bara att styra Europa utan hela Världen"

    Med tanke på att de svenska partierna ljugit för oss hela tiden, undrar jag om de bara är dumma.

    Trots att inte svenskarna fått rösta i frågan håller EU på att omvandlas till enstat med egen president och utrikesminister.

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.