måndag 23 november 2009

Trojanska hästar - ensamkommande flyktingbarn

Trojanska kriget, ämnet för en av den grekiska mytologins viktigaste sagocykler. När Paris, son till kung Priamos av Troja, rövade bort Helena, hustru till kung Menelaos av Sparta, samlades grekerna till en straffexpedition ledd av Menelaos bror Agamemnon av Mykene. Trots att hjältar som Akilles, Diomedes och Odysseus deltog dröjde det tio år innan grekerna (trojanska hästen) lyckades erövra Troja. Sagan skildrades, förutom i Iliaden och Odysséen, bl.a. i den inte bevarade Ilioupersis ('Trojas erövring').

På bilden är de grekiska krigarna på väg in i hästskulpturen.

Nedanstående framtidsprofetia skrev John Wilthorn den 2 januari 1988 sedan som insändare i Fria Nyheter:

DEN TROJANSKA HÄSTEN
För att ockupera Sverige behövs inga militära insatser. En presumtiv inkräktare har betydligt enklare möjligheter. De som planerar taga över vill naturligtvis besätta Sverige med minsta möjliga egna militära förluster. För dem blir det bingo om broar, flygfält, hamnar, byggnader och övrig infrastruktur kan tagas över helt utan skadegörelse. Det är fullt möjligt eftersom svenskarna är så snälla att de rent av är dumma – och förmodligen världens mest naiva folk.

För att nå sin målsättning behöver de kulturer som vill ta över bara skicka hit sina egna som asylsökande ”flyktingar”. Redan nu fungerar transporterna hit- och omhändertagandet alldeles utmärkt.

Väl hitkomna är de instruerade att spela ångestfyllda flyktingar. Med väl inlärd hårresande beskrivning på anledningen till ”flykten” – och noga inpräntade lämpliga svar på Invandrarverkets frågor begär ”flyktingen” asyl. Tjänstvilliga advokater ställer, mot rejält skattebetalt arvode, upp med de kompletterande svar som behövs för att asylansökan skall beviljas. Hänger asylansökan likväl upp sig tar tjänstvilliga advokaterna – mot ytterligare skattefinansierade arvoden – hjälp av medierna och prästerskapet.

Med gråtvalsen i bagaget kommer ”flyktingarna” garanterat att hälsas hjärtligt välkomna av Folkpartiet, Miljöpartiet, Kommunisterna/Vänstern och givetvis av samtliga våra massmedier.

För frikostiga ekonomiska bidrag, fri sjukvård, hemspråksundervisning, komfortabel inkvartering och kulturanpassad mat svarar naturligtvis Invandrarverket (numera på nyspråket: Migrationsverket). På Invandrarverket/Migrationsverkets lott faller naturligtvis också att bekosta semesterresor till deras tidigare hemland. Det finns ”flyktingarna” som besöker det hemland de, enligt egna uppgifter vid asylansökan, flytt ifrån med livet som insats. Märkligt kan man tycka. De får förstås inte förlorar sina rötter eller sin kultur.

Har ”flyktingarna” instruerats att föröka sig efter bästa förmåga – och dessutom att avvakta tills tillräckligt många tagit sig hit, då kan de i ett sista fullt demokratiskt val ta över vårt land. Det kan de göra med bl.a. stöd främst från våra genomgående vänsterinriktade medier.

Allt under det att svenska folket, som vanligt bräker, bääää – tills det är för sent.

NU… 21 år senare: Det ankommer på var och en av mina läsare att själva avgöra i vad mån min framtidsprofetia slagit in, eller är på väg att slå in…fast vi kan väl vara överens om att vi redan har förlorat det hederliga Sverige som våra fäder kämpat för i generationer. Det gjorde vi på ett årtionde, genom en modern variant av den TROJANSKA HÄSTEN!

Sens morale: De flesta nyfödda gossebarn i Malmö får numera förnamnet Muhammed!

Tacka våra aningslösa politiker och vänstervridna medier för det. Bristen på civilkurage gör det möjligt att ockupera Sverige helt utan vapenmakt…allt medan svenska folket tystas!
John Wilthorn

Alla ensamkommande flyktingbarn!

Den svenska hjärnridån och Emma – 19 år

4 kommentarer:

 1. Fullständigt utmärkt analyserat. Jag har själv bloggat om detta. Se inlägget Tredje världskriget är över oss.

  Den handlar också om den trojanska hästen:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13127028

  SvaraRadera
 2. SVERIGE ÄR OCKUPERAT!

  Se dessa videor och även du blir övertygad, om du inte redan är det!

  Sprid den här länken till så många som möjligt.

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.13152868

  SvaraRadera
 3. Hej

  Varifrån kommer bilderna på de "ensamkommande flyktingabarnen" i John Wilthorns inlägg?

  Bertelsköld

  SvaraRadera
 4. Bra artikel om dessa "barn": http://sv.metapedia.org/wiki/Ensamkommande_flyktingbarn

  /Erik

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.