torsdag 19 november 2009

EU kollapsar inom 15 år.

Babels torn

Början till Den nya världsordningen

CIA har förutspått att Europeiska unionen kommer att kollapsa inom 15 år om det inte radikalt reformerar sina sjuka välfärdssystem. Rapporten från underrättelsetjänsten, som gör prognoser hur världen kommer att se ut år 2020, varnar för att Europa skulle kunna dras in i ekonomisk nedgång genom sin åldrande befolkning. Den förutspår också slutet på Nato och efter 1945 militära allianser.

I en förödande anklagelse mot EU: s ekonomiska framtidsutsikter, varnar rapporten: "Den nuvarande EU-välfärdsstaten är ohållbar och avsaknaden av ekonomisk förnyelse kan leda till splittringen eller i värsta fall, upplösning av EU och undergräver dess ambitioner att spela en tungviktare i internationella roll. "[...]

I rapporten står det: "Antingen anpassar de europeiska länderna sin arbetsstyrka, reformerar den sociala välfärden, utbildningen, skattesystemen samt hanterar de ökande invandrargrupperna [främst från muslimska länder] eller står de inför en period av långvarig ekonomisk stagnation." Som ett resultat av den ökade invandringen som behövs förutspår rapporten att Europas muslimska befolkning kommer att öka från cirka 13% i dag till mellan 22% och 37% av befolkningen år 2025 och detta kan utlösa spänningar.

Rapporten förutspår att USA: s relationer med Europa kommer att vara "dramatiskt förändrat" under de kommande 15 åren, i ett steg bort från tiden efter andra världskrigets institutioner. Nato skulle försvinna och ersättas av ökade EU-åtgärder. [...] CIA ger bister varning om europeiskt perspektiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.