torsdag 12 november 2009

Gordon Brown gör bort sig igen

Gordon Brown, Storbritanniens premiärminister, har tappat bort sina läsglasögon. Så måste man tolka det enligt en artikel som publicerats och som visar alla de stavfel Gordon Brown gjorde i ett brev till modern till en stupad soldat i Afghanistan.Brevet uppges vara knappt ”läsbart”.

” Bland annat står det greatst istället för greatest, condolencs istället för condolences, you istället för your och colleagus istället för colleagues. Inte ens familjens efternamn lyckades Brown få rätt. "Dear Mrs Janes" blev istället "Dear Mrs James"...

Vidare är bokstaven "i" felskriven inte mindre än 18 gånger...
I brevets början stavade premiärministern fel till soldatens namn, men istället för att slänga papperet och börja om, skrev Gordon Brown över sista bokstaven och fortsatte.”

Modern till den stupade soldaten menar att man åtminstone kunde förvänta sig att han stavar rätt i ett sådant brev. Enligt henne så verkade brevet bara vara ”hoprafsat” och svårt att läsa.Hon tycker att om han ändå inte bryr sig så behövde han inte skriva något brev alls.

Gordon Brown har nu offentligt tvingats att be om ursäkt.

Se klippet och lägg märke till med vilken inlevelse han beklagar det hela!!!

Som någon kommenterar. Han skulle inte köpa en bil av den mannen.

Platon
De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.