måndag 30 november 2009

Svenska folket byts ut

Kritik mot plan för integration

Ifrågasatta Arbetsförmedlingen ska få ett större ansvar


Arbetsförmedlingen, nu totalt antisvensk.


Maud och svenskarna- det var faktiskt inte vi som byggde upp Sverige, det var människor som kom utifrån!

Centern vill ge nyanlända praktik

Centerpartiet vill ge nyanlända till Sverige praktik i sex månader mot en ersättning på 15.000-20.000 kronor i månaden. Förslaget presenterades i en rapport på fredagen.

Ett kontrakt ska tecknas mellan kommunen och den nyanlände. Invandrare som skriver på får större krav på sig men också högre ersättning. Praktik ska ordnas på arbetsplatser som matchar mot yrkesbakgrund och intressen.

Syftet med förslaget är att invandrare snabbt ska komma in på arbetsmarknaden och komma bort från bidragsberoende. Förslaget är ett av flera i rapporten.


Nyanlända invandrares arbetsmarknadsetablering - egenansvar med professionellt stöd
Prop. 2009/10:60

Sammanfattning
I propositionen föreslås en ny lag om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare och följdändringar i ett antal lagar. Den nya lagen om etableringsinsatser för vissa nyanlända invandrare föreslås innehålla regler om ansvar och insatser som syftar till att underlätta och påskynda vissa nyanlända invandrares etablering i arbets-och samhällslivet. Syftet med etableringsinsatserna är att ge de nyanlända förutsättningar för egenförsörjning och stärka deras aktiva deltagande i arbets- och samhällslivet. Vidare föreslås att det statliga ansvaret för etableringsinsatserna regleras i lagen. En ny aktör - etableringslots - ska underlätta och påskynda de nyanländas etablering i arbetslivet. Den nya lagen och övriga författningsändringar föreslås träda i kraft den 1 december 2010.


……Är det så att svenska unga män och kvinnor skall bli kanonmat i bl.a. Afghanistan och de ensamkommande ”flyktingbarnen” är en del av den trojanska trähästen?

Samtidigt som de ensamkommande "flyktingbarnen" måste få särskild undervisning enligt artikel i ÖC idag så skall svenskar stämplas ut från försäkringskassan och arbetsförmedlingen eller gå på A-kassa och arbeta. När kommer arbetslägren för svenskar?


Öppet brev till Sveriges samtliga journalister

Man-at-the-crossroads


Nya flyktingbarn som idogt tränar på den nya helsvenska folksporten för att kvalificera sig till en säkrad framtid i Sverige.

Några nedbrända skolor så är dom antagna!

Islam versus västvärlden

Vad kännetecknar ett världskrig

3 kommentarer:

  1. "När kommer arbetslägren för svenskar?"

    Inom några få år sannolikt. Många ungdomar får ju numera bo hos föräldrarna tills dom blir 30 bara för att det inte finns lediga bostäder nog. Dessutom är arbetslösheten hög bland dessa. Att då inrätta rena arbetsläger är förmodligen som att slå två flugor i en smäll för etablissemanget. Man frigör dels bostäder som man kan ge till Den Nya Adeln dels sätter man dem i arbete men slipper betala lön. Dessutom är ju adeln inkompetenta när det gäller att arbeta så det bli en ren win/win-situation för eliten.

    SvaraRadera
  2. Den lön dessa inkräktare får är betydligt högre än vad en svensk får när han går på arbetsträning/praktik. Och där ska han gå, tillsammans med dessa utlänningar och jobba, medan de har dubbelt så hög inkomst som honom, visst blir man ursinnig på dessa landsförrädiska politiker!

    SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.