torsdag 26 november 2009

Det muslimska kvinnoföraktet

göteborgsmoderaternas riksdagslista finns ett namn, Abdirisak Waberi, som inte har tagit seden dit han kommer, d.v.s. han hävdar i vårt land att en man får ha fyra kvinnor, han får slå henne om han upptäcker att hon varit otrogen men han pratar med henne först. Denne man är ordförande i Sveriges Islamiska Skolor.

Journalisten frågar sig om de åsikter Waberi har också står för göteborgsmoderaterna. Han har nämligen goda chanser att komma in i riksdagen som moderaternas representant till valet 2010.

Citat: "De som inte gör det bör välja ett annat parti. Ett där man har som krav att kandidaterna skall stå bakom jämställdhet mellan könen.”

MOD KAN INTE KÖPAS är rubriken idag på ledarsidan i DN. Parvin Ardalan är på besök i Stockholm och Hanne Kjöller har träffat denna kvinna, som är modet personifierat.


Några läsare kanske kommer ihåg bilderna för ett halvår sedan. Rasande demonstranter, varav många var kvinnor på Teherans gator. Parvin berättar att demonstrationer fortsätter.

Trots tortyr, våldtäkter, arresteringar och dödande så visar männniskor sitt missnöje och utnyttjar allmänna demonstrationsdagar. Blir en grupp attackerad, delar den på sig och springer åt var sitt hål för att sammantråla igen på annan plats.

Vad skall man göra med miljoner människor som demonstrerar. Skjuta dem allihopa? Parvin är ändå hoppfull att en utveckling mot demokratiska värden långsamt sätter sig.

I Iran är livet sådant att kvinnor fortfarande stenas med lagom stora stenar så att de inte ska dö för fort.

Mannen ”överhuvudet” bestämmer om kvinnan skall få yrkesarbveta eller åka utomlands. Men det är inte pengar som behövs. Det är mod, enligt Parvan.

………….

Som svensk kvinna undrar man:
Vad tycker Vänstern i Sverige? Vad tycker t.ex. feministen Gudrun Schyman. Hon uttalar sig om en massa annat men aldrig om detta kvinnoförakt som än idag existerar i de muslimska länderna? Är det rösterna som räknas?

Varför låter göteborgsmoderaterna en man med de åsikter han framför få stå på en riksdagslista till valet 2010? Finns det en politisk agenda att Sverige skall bli en islamistisk stat?

Brigitte Gabriel,
ytterligare en modig kvinna.

3 kommentarer:

 1. Det verkar faktiskt så sedan flera decennier sedan, att det finns en politisk agenda att Sverige ska bli en muslimsk stat.

  Alltså gör sig polikerna skyldiga till landsförräderi. För det innebär att man överger de grundlagsskyddade fri - och rättigheterna!

  SvaraRadera
 2. Inte bara Sverige men hela väst-europa ska bli ett muslimskt kalifat viket det nyligen avslöjandet i UK befäster om att man ville förstöra landet genom att göra det mångkulturellt. Detta har säkert bestämts inom Bilderberg-gruppens slutna möten.

  SvaraRadera
 3. Lazze G
  Polarn har en hustru som arbetar på islamiskt center i Göteborg och har på 18år undvikit att lära sig svenska!!! Självklart är hon svensk medborgare. Läs mer på Judit Burdas blogg; http://juditburda.blogspot.com/search?updated-max=2010-02-11T20%3A00%3A00%2B01%3A00 scrolla neråt!

  SvaraRadera

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.