onsdag 3 juni 2009

Är folkpartister mer korkade än våra övriga partipolitiker?

Här följer ett inlägg av Rune Lanestrand, chefredaktör och ansvarig utgivare av tidningen Småbrukaren.

Hur dumma är folkpartister

Får många mail där man frågar sig hur man i folkpartiets ledning kan vara så dumma att de tror att en svärande, odrägligt självförhävande person som Marit Paulsen ska dra stora skaror väljare i EU-valet. Dessutom väldigt dåligt påläst inte minst om jordbruket. Jag har hittills inte träffat på en enda människa som vill lägga sin röst på Paulsen. Det gäller även folkpartister.

Nog för att det finns aningslösa inte bara 08-journalister och redaktioner som fortfarande inte genomskådat den största politiska bluffmakaren i moderns svensk politisk historia.(och det vill inte säga lite) Men det räcker ändå inte för den förväntade stora valframgången.

Allt är så enkelt för Paulsen. Ta bort jordbruksstöden. Javisst, men tala då också om för konsumenterna att priserna på livsmedel stiger med mellan 20 till 25 procent i affärerna. Det vet bondfångaren Marit Paulsen mer än väl. Ändå förnekade hon detta så sent som i P!:s utfrågning idag. (2/6-09)
Rune Lanestrand”

Mer om Marit Paulsen på EU-granskning

svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.