torsdag 7 maj 2009

Är Maud Olofsson en katastrof för svensk landsbygd?


MAUD OLOFSSONS POLITIK EN KATASTROF FÖR CENTERN

DN Debatt skriver idag en av Centerns tyngsta profiler, Börje Hörnlund, om Maud Olofssons politik och det sätt hon har skött bl.a. kärnkraftsfrågan som har varit Centerns stora fråga under många år.

Han anser till och med att Maud Olofssons sätt att sköta kärnkraftsfrågan är det mest odemokratiska agerandet i Centerpartiets 99-åriga historia

Han ser med oro på hur partiet överger sina kärnväljare och framför allt landsbygdens människor.

Samtidigt som mittenpositionen nu har övergetts så sätter man upp synnerligen ambitiösa mål för EU-valet den 7 juni. Centern skall tredubbla mandaten och vid riksdagsvalet 2010 skall partiet tredubbla väljarstödet från dagens opinionsnivå.
Enligt Börje Hörnlund talar Maud Olofsson inte om förtroende utan om makt.

Avslutningsvis skriver Börje Hörnlund:
” Partistyrelsen och de som ännu finns kvar i den traditionella folkrörelsen Centern har anledning att se med oro på vad som händer med deras parti. Trogna och uthålliga medlemmar har varit räddningen när det har blåst som snålast. Skulle dessa mest trogna anhängare känna att Centern inte längre är det parti de trott på och kämpat för i med- och motgång kan läget snabbt bli allvarligt för att inte säga katastrofalt. Än är det kanske inte för sent att räta upp kursen och forma en politik som resulterar i att väljarna känner igen sitt Centerparti.
BÖRJE HÖRNLUND”

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.