fredag 8 maj 2009

Är det den höga lönen som lockar Alf Svensson till EU


GAMMAL ÄR ÄLDST

Världen idag.

Nu kandiderar Alf Svensson 71 år, till EU-parlamentet. Kanske har pengarna från riksdagspensionen tagit slut? Läs mer om EU-parlamentarikernas löner och förmåner som de svenska skattebetalarna står för. EU-granskning.

Svenskarnas pensioner sänks men nu ska skattebetalarna bidra med 1,3 miljarder kronor till EU-parlamentarikernas pensionsfond. EU-granskning.

Det finns en särskild hemsida alftillbryssel som skall ”hjälpa” Alf Svensson till EU-parlamentet. Ett urval av våra ”kändisar” stöttar Alf, bl.a. Ian Wachmeister, Ebba Lindsiö, Gert Fylking m.fl.

KD måste vara ganska desperata, då det tydligen inte räcker med de kandidater som redan nu kandiderar till EU-parlamentet.

Det gick inte bra med Lennart Sacredeus som fick flest personröster vid provvalet. Då ströks han. I Världen idag kan man läsa att förre riksdagsledamoten Henrik Järrel är bestört. Stanley Sjöberg är förvånad och säger så här:

"-Det finns en tendens i vår tid att i olika sammanhang vägra respekt för demokratin, säger han i en kommentar.
– Några uppfattar sig själva som mer intelligenta än det folk de ska representera. Jag menar att det är ett fruktansvärt misstag och leder till att man sågar av den gren man själv sitter på. Det finns ingen risk att lita på folkets gemensamma bedömning. Men det är poltiskt självmord att köra över folkviljan.


Stanley Sjöberg verkar dock ha kommit över sin förvåning och deltar i kändishysterin kring Alf Svensson.

Sådan är demokratin enligt svenska normer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.